Verdens herligste 10-åring søker aktive hverdagshelter og -heltinner!

Stillingstittel:
BPA-assistent deltid

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd Rogaland

Arbeidssted:
Mosterøy

Ansettelsesnivå:
Deltid Ca 50 %

Stillingstype:
Vikariat

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Beklager, denne stillingen utgikk den 16.08.2022.

Hvem er jeg?

Jeg er en jente på 10 år med CP som bor sammen med min familie på Mosterøy i Stavanger Kommune. Jeg har to eldre søsken på henholdsvis 16 og 21 år. Jeg bruker rullestol for å forflytte meg.

Jeg er en aktiv, utadvendt og humørfylt jente med ulike interesser. Det å få komme seg ut og være i aktivitet er viktig for meg. Jeg går på svømming, 4 H, riding og jeg liker også å ta en tur i klatreparken og spille bowling. Jeg elsker dyr og har selv både hund og katt. Jeg liker også å være med å hjelpe pappa i garasjen. Skal jeg ha en rolig dag inne hjelper jeg gjerne mamma med baking eller spiller Roblox på ipaden. Jeg har også fått mer interesse for sminke og klær, som jenter flest på min alder.  

På vinteren setter jeg stor pris på at vi tar en tur til Sirdalen for å kjøre sitski, når forholdene er bra. 


Hva vil jobben som personlig assistent hos meg bety?

Jobben som assistent betyr at arbeidsoppgavene dine vil være:

·       Personlig stell 

·       Hjelp til forflytning 

·       Øvelser og trening 

·       Assistere i forbindelse med fritids aktiviteter og andre sosiale aktiviteter 

·       Praktiske oppgaver i hjemmet 

·       Tilsyn og trygging 


Hva er det jeg ser etter?

God kjemi og at du er egnet til å være min assistent er avgjørende. Det er også viktig at du er pliktoppfyllende, ansvarsfull og trygg. Det er av stor betydning for meg at du ser løsninger og muligheter fremfor begrensinger. 

Det er en fordel om du er nysgjerrig, leken og kan by på deg selv. Siden jeg en aktiv jente er det best om du liker å være i aktivitet og at du også liker dyr.

Jeg har gode hjelpemidler til forflytning. Likevel blir det noe løft, så du bør helst være i fysisk god form.

For å kunne jobbe hos meg må du være fylt 18 år og ha plettfri vandel. I tillegg må du beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig.


Hva kan vi tilby deg?

·       En meningsfull jobb som fremmer likestilling 

·       Gode arbeids- og lønnsbetingelser gjennom tariffavtale 

·       Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor 

·       En selvstendig jobb med varierte arbeidsoppgaver 


Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig. Ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Du som assistent vil få god opplæring og assistentkurs slik at du skal føle deg trygg i rollen som assistent. 


Om Prima Assistanse

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊


Søknadsfrist: Snarest!