Aktiv og livslysten kvinne på Løren søker personlig assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
26 år gammel kvinne i Oslo

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid 20-60%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest, etter avtale

Jeg er en ung kvinne på 27 år. Jeg sitter i elektrisk rullestol. Jeg er veldig glad i å lage mat, lese, høre musikk (jeg er tidligere musikkanmelder) og glad i å skrive. Dessuten liker jeg å være aktiv i storbyen Oslo på kafeer, biblioteker, og rusle (rulle) en tur rundt Akerselva når været er passende.

Jeg er en sjenert og rolig person, men har masse humor og selvironi når du blir kjent med meg. Siden jeg har assistenter rundt meg 24/7, er det viktig at jeg har kjemi med de jeg tilbringer tiden med. Jeg trives best med personer som gjerne er motsatt fra meg selv, og liker å ha forskjellige folk rundt meg, da jeg har forskjellige behov til ulike tider av døgnet.

Arbeidsoppgaver:

  • Jeg trenger deg som kan være mine armer og bein. Det betyr at du må være praktisk anlagt, glad i å bruke kroppen din, og like å være aktiv.
  • Dette gjelder enten det er snakk om små, hverdagslige oppgaver som rengjøring, handling, sminke meg, klø meg på nesen, gå på tur, på restaurant - eller mer omfattende assistanse på jobb som skribent, på kontoret som sekretær, eller på lengre reiser i og utenfor Norge.
  • Jobben innebærer også assistanse i pustetekniske hjelpemidler, som du vil få opplæring i, samt personlig stell og hygiene.
  • Du må snakke enten flytende norsk eller flytende engelsk, og være skrivekyndig både når det gjelder grammatikk og skrive raskt på PC. Jeg trives med å jobbe mye på kontor, og trenger en assistent som også er glad i dette.

Om deg:

  • Du er pålitelig og tar jobben din på alvor (sluntrer ikke unna).
  • Du er observant og legger merke til små detaljer (jeg er en ordensperson og vet hva jeg vil).
  • Du er fleksibel og kan komme på kort varsel (også på reise).
  • Du er utadvendt og direkte (altså ikke konfliktsky).
  • Du har plettfri vandel. Politiattest vil bli krevd.
  • Sist men ikke minst: Du er opptatt av å gjøre ditt beste og liker å gjøre andre fornøyd, både når det gjelder mine behov som arbeidsleder og arbeidsmiljø/trivsel til dine medkollegaer.

Arbeidstid:

I hovedsak kl. 08.00-15.00 og kl. 15.00-23.00 i ukedager, men også noe behov i helger.

Prima kan tilby:

·      En meningsfull jobb

·      God opplæring

·      Egen kontaktperson i Prima

·      Ansattfordeler

·      Lønn etter tariff

Synes du dette høres interessant ut? Ikke vent med å søke, aktuelle kandidater blir kalt inn fortløpende.

Grunnet arbeidets art vil kun kvinnelige søkere bli prioritert


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen