Voksen dame med MS søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima assistanse / Dame med MS

Arbeidssted:
Trondheim

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
etter avtale

Kontaktperson

Kristine Smith

BPA-Koordinator

E-post:
kristine@primaassistanse.no

Telefon:
408 69 810

Beklager, denne stillingen utgikk den 30.09.2022.

Jeg har en sykdom som gir meg smerter i kroppen og gjør meg utmattet, derfor trenger jeg en assistent til å hjelpe meg i hverdagen. Assistansen vil for det meste foregå hjemme, med noen turer ut i diverse ærend. Når jeg har overskudd til det ønsker jeg å komme meg ut av leiligheten og gjøre spennende ting eller en tur i nærområdet. Jeg er gift og har voksne barn, mannen min er i jobb og jeg er alene på dagtid. Arbeidstiden vil kunne variere, men er først og fremst på dagtid når jeg er alene. Jeg trenger assistent som er trygg og pålitelig, pliktoppfyllende og vennlig. Det er viktig for meg at du ser meg og viser forståelse for sykdommen. Det er en fordel om du er strukturert, trygg på deg selv og har erfaring med huslige sysler.

Hva vil arbeidsoppgavene være?

·      Hjelpe meg å starte dagen

·      Hjelpe meg å trene og tøye musklene.

·      Være med på ærend som handling, men også hjelpe meg til og fra avtaler og møter.

·      Være støtte for meg på fritidsaktiviteter

·      Tilrettelegge for måltider

·      Hjelp i hjemmet

 

Hvem er jeg på jakt etter?

·      Du har en trygg og rolig fremtoning.

·      Selvgående og ser hva som trengs å gjøres.

·      Du er omsorgsfull og ser personen bak sykdommen.

·      Du er tålmodig og god til å tilpasse deg.

 

Jeg ser etter assistent som kan jobbe dagtid, men det kan hende jeg innimellom ønsker assistanse en kveld eller i en helg.

Dersom du synes dette høres interessant ut, vil jeg gjerne høre fra deg.

Intervjuer tas forløpende, så ikke nøl med å sende inn din søknad.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/