Assistent søkes til ung kvinne på 39 På Sem i Tønsberg

Stillingstittel:
Assistent

Arbeidsgiver:
Vestfold

Arbeidssted:
Tønsberg

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Monica Lundeberg

Arbeidsleder

E-post:
anegust@online.no


Hei!

Jeg er en aktiv ung kvinne på 39 år som bor på Sem i Tønsberg. Her bor jeg i enebolig med samboer og bonusbarn på deltid.

Enebolig og hage tilsier at det er en del vedlikehold. Jeg krever ikke full utdannelse i snekkerfag eller gartneryrket, men at du liker å jobbe og ikke redd for å ta i et tak, det har jeg behov for. Til daglig jobber jeg 100 % som rådgiver i Uloba. Når jeg ikke er på jobb, lever jeg et aktivt liv med samboer, bonusbarn. Trening både på håndsykkel, styrketrening hjemme, gå tur i nærmiljøet står høyt på lista. Spiller også litt sittevolleyball. Jeg liker også å jobbe ute i hagen min. Jeg ønsker veldig å ta opp igjen Sitski (slalåm) på vinteren, så om du liker deg i slalåmbakken kan vi få det gøy J shopper nå litt innimellom også. Jeg trives godt på kjøkkenet med baking og kokkelering.

 

 Jeg bruker manuell rullestol, så derfor trenger jeg en assistent som kan assistere meg så jeg kan leve livet mitt så aktivt som jeg selv ønsker. Dine oppgaver vil i hovedsak være hverdagslige ting som å vaske hus og klær, handle mat og andre ting. Det vil også forekomme hagearbeid, enkelt vedlikehold av hus som maling etc. Din arbeidsplass vil være hjemme hos meg, eller ellers der jeg ferdes.

Jeg har i dag faste ansatte, men sykdom eller andre fraværsgrunner gjør at jeg må opparbeide meg en god base med tilkallingsassistenter.

 

Om deg:

-       Du kan komme på kort varsel

-       Du har stor fleksibilitet

-       Du har førerkort klasse B

-       Du liker hagearbeid og andre enkle vedlikeholdsoppgaver i og på huset

-       Du er pålitelig

-       Pliktoppfyllende

-       Aktiv og liker idrett/trening

-       Er glad i barn og ungdom da jeg ønsker å være aktiv deltaker i livene til mine bonusbarn og tantebarn

Litt om jobben:

-       I utgangspunktet er jeg nå på utkikk etter tilkallingsassistent som kan jobbe om min faste assistent er borte.

-       Det er absolutt flest hverdager. Jeg syns det er greit å få vasket hele huset en gang i uken, så dette vil da være hovedvekten

-       Vinduer må vaskes noen ganger i året

-       Mye av oppgavene vil komme ettersom vi blir kjent og vi blir trygge på hverandre

-        Din oppgave blir å være mine armer og bein. Det jeg normalt ville gjort, men ikke får til grunnet mine utfordringer, kan jeg sette mine assistenter til.

Gleder meg til å lese søknaden din! Du kan sende den, sammen med CV til: anegust@online.no

Søknader vurderes fortløpende, jeg vil ta kontakt med deg om du er aktuell for en samtale. Grunnet egen ferie kan det ta litt tid før du hører fra meg, men intervjuer regner jeg med å starte med etter uke 33.

Du vil bli ansatt i Prima Assistanse etter gjeldende regler og tariff. Timelønnen ligger på kr 193,83 for mer informasjon gå til https://www.prima-assistanse.no/

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig. Ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Du som assistent vil få god opplæring og assistentkurs slik at du skal føle deg trygg i rollen som assistent. Om Prima Assistanse

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊


Søknadsfrist: <sett inn søknadsfrist>

Søk på denne stillingen