Prima Assistanse søker BPA-assistenter

Stillingstittel:
Åpen søknad som BPA-assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse

Ansettelsesnivå:

Søknadsfrist:
Åpen stilling

Åpen stillingsutlysning for BPA-ordningene til Prima Assistanse

Når du jobber som BPA-assistent (Brukerstyrt Personlig Assistent) i Prima, blir du ansatt hos den enkelte arbeidsleder (den som skal motta assistanse). Det er arbeidslederen som intervjuer, ansetter og setter opp turnus, eventuelt i samarbeid med ansatte i Prima. Ved å søke på denne stillingen vil du bli vurdert til alle aktuelle ansettelsesprosesser der arbeidsleder ønsker å motta åpne søknader. Du vil bli fortløpende informert når vi har et behov du blir vurdert til og du vil alltid få tilbakemeldingen når prosessen er fullført, selvom du ikke skulle gå videre. Ved å søknad godtar du at søknader oppbevares i tre måneder og sendes til potensielle arbeidsledere.

Som personlig assistent får du en variert jobb

Som BPA-assistent må da ha evnen til å være fleksibel. Arbeidssted kan variere, alt etter hvor arbeidslederen befinner seg. Eventuelle reiser avtales på forhånd. Du bistår arbeidslederen og gir den assistanse han eller hun ønsker. Det kan blant annet bety hjelp til personlig hygiene, matlaging, bilkjøring eller assistere i jobb- og skolesituasjon osv.

Som personlig assistent gjør du en viktig jobb

En BPA-assistent bidrar med service og assistanse, slik at den som mottar BPA får frihet til å leve livet slik han eller hun ønsker. Dersom en assistent ønsker å reservere seg mot enkelte arbeidsoppgaver, må dette opplyses muntlig og skriftlig ved en eventuell ansettelse.

Som assistent i Prima får du gode og konkurransedyktige lønnsvilkår. Lønn settes etter faste kommuneavtaler.

For å være assistent i Prima Assistanse

  • Du er en blid og omgjengelig person
  • Du er service innstilt og arbeidsom
  • Du forstår sosiale koder og kan omstille deg raskt
  • Du har respekt for arbeidsleder og h*n’s privatliv
  • Du har plettfritt vandel

Prima Assistanse er en del av Prima Omsorg AS som tilbyr assistanse-, helse- og omsorgstjenester. Prima Omsorgs AS er et anerkjent privat firma med formål å tilrettelegge tjenester av høy kvalitet som passer den enkeltes behov. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer en rekke steder i landet. For mer informasjon se www.primaassistanse.no

Søk på denne stillingen