Ønsker du en variert jobb, der ingen dager er like? Liker du nye utfordringer og er god til å tilpasse deg ulike arbeidssituasjoner? Da kan dette være jobben for deg.

Stillingstittel:
Assistent (BPA)

Arbeidsgiver:
Vestfold

Arbeidssted:
Tønsberg

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Heidi Paulsen

Arbeidsleder

E-post:
heipauls@gmail.com

Beklager, denne stillingen utgikk den 01.10.2022.

Ungdommelig 52 åring søker personlige assistenter til mitt assistanseteam.

 Jeg søker deg som er serviceinnstilt, positiv, løsningsorientert, fleksibel, pålitelig, praktisk anlagt, og en som ser muligheter fremfor begrensninger. I tilegg er du pliktoppfyllende og kommer til avtalt tid. Du bør beherske norsk muntlig og skriftlig.

Du bør ha gode evner til samarbeid og kommunikasjon, og samtidig kunne jobbe selvstendig. Jeg har servicehund og en av kriteriene for jobben er at du liker hunder og ikke har noen form for allergi ovenfor hunder.

Jeg kan tilby en variert, spennende og lærerik jobb i et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil få opplæring ved ansettelse og mulighet til å jobbe i team i bestemte sammenhenger.

Som min assistent bidrar du til å tilrettelegge slik jeg kan leve et aktivt og selvstendig liv. Personlig assistent er ikke et helse-og-omsorgsyrke, men et serviceyrke og kanskje det viktigste verktøyet for funksjonshemmedes likestilling. Jeg blir din arbeidsleder.

Arbeidsoppgavene innebærer å bistå meg med praktisk assistanse i og utenfor hjemmet, bl.a. matlaging, innkjøp, møter, kortere og lengre reiser, personlige gjøremål og andre praktiske oppgaver knyttet til hverdagslivet, fritid og andre engasjementer rundt styreverv jeg har.

Stillingsstørrelser: Jeg trenger personer som kan jobbe på tilkalling, med mulighet for fast stilling. Arbeidstiden kan være fra morgen til kveld avhengig av hvilke planer man har og det kan medføre reiser med overnatting.

Jobben kan kombineres med studier. Søkere som ønsker et lengre arbeidsforhold og bor i nærområdet vil bli prioritert.

Jeg oppfordrer menn mellom å søke, og personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må ha plettfri vandel (politiattest kreves ved ansettelse), og jeg ønsker oppstart snarest.

 


Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig. Ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Du som assistent vil få god opplæring og assistentkurs slik at du skal føle deg trygg i rollen som assistent. Om Prima Assistanse

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊