Kverneriet søker servitører, kokker og bartendere

Stillingstittel:
Kandidat pool

Arbeidsgiver:
Kverneriet

Ansettelsesnivå:

Søknadsfrist:
Åpen stilling

Her på Kverneriet kan vi stolt si vi er på kontinuerlig leting etter det beste. Dette gjelder i de råvarene vi plukker ut, de øltyper og vinene vi serverer, samt medarbeidere vi ansetter. Vi mener våre gjester fortjener det beste vi kan gi de.

Åpen søknad

Vi er på jakt etter serveringspersonell, potensielle ledere, hovmestere, kokker og bartendere med en genuin lidenskap for serveringsbransjen til vår voksende Kverneriet-familie. Vi er interessert i både fulltidsansatte og deltidsansatte.

Team

Her på Kverneriet vi har stor tro på at et godt arbeidsmiljø kommer av å behandle alle våre ansatte som en del av vår familie. Vi har stor tro på hver enkelt ansatt, og gir alle en mulighet til å vokse og utvikle sine arbeidsrelaterte og personlige ferdigheter. Vi består av et team med enkeltindivider, som alle elsker bransjen vi jobber i. Vi søker alltid etter å utvikle oss og bistår hverandre med måloppnåelse - vi ønsker alle å bli best og å nå toppen.

Kverneriet ønsker ikke bare å tilby en alminnelig jobb, men en unik mulighet til å jobbe med de aller beste i serveringsbransjen. Vårt fokus er å gi kontinuerlig støtte, muligheter for progresjon, og individuell oppfølging for at du skal få jobbe i den rollen som både passer deg best og også den du selv liker best. 

Til gjengjeld ønsker vi at du har et oppriktig ønske om å være den aller beste utgaven av deg selv, at du har en positiv innstilling og holdning, og at du alltid har de beste intensjoner for det teamet du er en del av. Det er dette som gjør oss til de vi er.

Vi ser etter deg med den rette JEG KAN OG ØNSKER -innstillingen. Her på Kverneriet er læringsmiljøet sterkt og vi mener at det ikke er noen som kan absolutt alt. Vi deler på erfaringer og kan gjennom dette bli best. 

Om du derimot kun er ute etter en jobb, er nok ikke dette det riktige stedet for deg. Vi vil kun vurdere søknader fra personer med ekte lidenskap for faget og et sterkt ønske om å tilhøre en familie som Kverneriet.

Krav til stillingene:

  • Du er over 20 år
  • Du kan flytende skandinavisk
  • Du kan jobbe alle dager mellom 22.00-01.00

Søk på denne stillingen