Ønsker du en annerledes og morsom deltidsjobb? Jente (20) søker BPA-assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Bergen

Ansettelsesnivå:
Deltid Ca 20%

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA-koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

Beklager, denne stillingen utgikk den 23.09.2022.

Har du lyst på en annerledes og morsom jobb hvor arbeidsdagen gjenspeiler hverdagen min?

Jeg er en sosial, positiv og imøtekommende jente på 20 år. Mine interesser er blant annet el-innebandy, bowling, musikk og konserter, serier og film, matlaging og reisingJeg søker etter en assistent som kan jobbe torsdager kl. 15-22 og ekstra ved behov.

Stillingen har arbeidssted i Åsane. Det er en fordel om du er i Bergen i ferier og høytider som eksempelvis jul, påske, sommer osv. da det er ekstra behov for assistanse i disse periodene.

Å være assistent for meg handler om å være mine armer og ben, hjelpe med daglige gjøremål og personlig hygiene, skape mulighet for at jeg kan leve et liv med venner og delta på fritidsaktiviteter. Assistentene vil følge meg der jeg er, blant annet i hjemmet, hente på skolen, møte venner og familie, dra på aktiviteter og på reiser. For meg er det viktig at du ser muligheter og ikke utfordringer.

Å være tålmodig og serviceinnstilt er en viktig del av jobben. Du må være utadvendt, pålitelig og spontan, samt i god fysisk form da stillingen innebærer noe løft og forflytning. Fleksibilitet setter jeg også høyt, ettersom ingen dag nødvendigvis er lik, samt at arbeidstiden hos meg kan variere. Du må også ha førerkort klasse B manuelt gir. Det er ønskelig at du disponerer egen bil, men dette er ikke et krav.

Varierte dager med meg vil gi deg mye læring, nye opplevelser og latter. Arbeidet gjøres med et godt samarbeid med meg og god opplæring. Politiattest må foreligge innen oppstart.

Om dette høres interessant ut så ønsker jeg gjerne å høre fra deg. Jeg ser frem til å lese din søknad og CV.

Søknader behandles fortløpende.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsnedsettelser. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/