Mann 58 år søker bpa assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Mann 58 år

Arbeidssted:
Jessheim

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
25.10.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Stine Alnæs

BPA-Koordinator

E-post:
sa@primaassistanse.no

Telefon:
93619465

Brukerstyrt personlig assistent (BPA) søkes!

 

Jeg er en blid og positiv mann på 58 år som søker etter en eller flere personlige assistenter.

Jeg benytter rullestol både ute og inne og trenger hjelp til stort sett alt mulig i hverdagen. Som min personlige assistent skal du gjøre de tingene jeg ikke klarer grunnet min funksjonsnedsettelse.

Jeg bor sammen med min kone i enebolig med stor hage som trenger stell og vedlikehold. Du bør være allsidig, omsorgsfull og ærlig. Du bør kunne ta i ett tak, se hva som trenger å gjøres, samt være ydmyk. Du bør også kunne være fleksibel mhp. både arbeidsoppgaver og arbeidstid.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Husvask, klesvask og alle oppgaver som følger med et hushold både ute og inne.
  • Matlaging og handling.
  • Vedlikeholdsarbeid ute og inne.
  • Følge og assistere til trening/svømming,
  • Følge til sykehus, lege og andre ærend.
  • Følge til sosiale aktiviteter og turer.
  • Bistand til personlig hygiene
  • Hjelp til forflytninger.
  • Være med på reiser etter avtale.

Kort fortalt trenger jeg hjelp til alt jeg fysisk ikke klarer selv. Det er viktig at du forstår at en hverdag ikke alltid kan planlegges, og at en arbeidsdag kan forandres på kort varsel. Det er også viktig for meg at du tar tak i ting selv og ser hva som trenger og gjøres uten at jeg trenger å si ifra. Du må kunne være med på reiser da jeg er en aktiv person.

Jobben hos meg kan altså være utrolig variert, og det er viktig at du er fleksibel. Du trenger ingen utdanning for å jobbe som BPA-assistent.

Jeg søker 1 assistent fast 100 % stilling, turnus 35,5 timer/uke som kan jobbe vakter på dag/kveld (man-fre) og hver andre søndag. Jeg søker også tilkallingsvikar(er) som kan jobbe ved behov på kort varsel, ferie og sykdom. Grunnet arbeidets art oppfordrer jeg menn til å søke. Oppgi i søknaden hvilken stilling du søker.

Arbeidssted: Jessheim

Arbeidsgiver: Prima Assistanse A/S

Følgende egenskaper er ønskelige: 


- Du har godt humør, er tålmodig, fleksibel og engasjert

- Du er en god samarbeidspartner som forstår assistentrollen

- Du må være trygg og selvstendig.

- Du har god helse og høy arbeidsmoral.

- Du har førerkort klasse B

Dersom det høres ut som du kan passe i jobben hos meg, så kan jeg tilby deg et godt arbeidsmiljø, varierte og lærerike arbeidsdager og konkurransedyktig lønn med tillegg for kveld natt og helg/høytid. Personlig egnethet og kjemi mellom deg som assistent og meg som arbeidsleder samt min kone blir vektlagt ved en eventuell ansettelse.

Det er supert om du er handy av natur, og systematisk da din arbeidsplass er mitt hjem. Det er derfor avgjørende at du fungerer som en del av familien og kan jobbe selvstendig samt at vi respekterer hverandre.

Du må kunne beherske norsk eller engelsk, samt kunne fremlegge politiattest før eventuell ansettelse.

Det er ingen formelle krav til kompetanse da full opplæring vil bli gitt.

Søknadsfrist 25.09.22.

Tiltredelse: Etter avtale.

Føler du dette er jobben for deg så send en søknad.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen