SmoothieXchange søker etter smoothieentusiaster som vil jobbe hos oss!

SmoothieXchange åpen stilling

SmoothieXchange

Er du en blid og utadvendt person som liker å jobbe med mennesker? Motiveres du av å gi kundene våre gode handleopplevelser? Tar du en utfordring og synes det er gøy med høyt tempo? Da er det sannsynlig at du er den vi leter etter!

Dette er en åpen stilling hvor vi ser etter både butikkmedarbeidere og butikksjefer. Vi er interessert i både fulltidsansatte og deltidsansatte.

Som ansatt i SmoothieXchange trives du i en hverdag med høyt tempo! Du er aktiv og detaljorientert og beholder roen i stressende situasjoner. Det er hos deg kunden får den beste servicen og den hyggeligste handleopplevelsen.

Dine arbeidsoppgaver vil variere litt basert på hvilken stilling du har fått. Som butikkmedarbeider vil dine arbeidsoppgaver blant annet være å bidra til optimal kundeservice og produktkvalitet, effektiv drift av butikken og å opprettholde et fresht og delikat utsalgssted med fokus på renhold og orden. Som butikksjef vil du i tillegg få drifte butikkrutiner, være ansvarlig for bestilling, lære opp deltidsansatte og sette opp vaktlister som er tilpasset kundestrømmen.

Vi tilbyr deg en spennende, utfordrende og aktiv stilling med sosiale medarbeidere og godt miljø.

Vi gleder oss til å lese din søknad!

Vi vurderer søknader fortløpende

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!