Vil du bli min assistent?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Voksen dame på St. Hanshaugen søker assistent

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Snarest, etter avtale

Beklager, denne stillingen utgikk den 26.09.2022.

Ønsker du deg en variert jobb? Som BPA-assistent er jobben din og bistå meg med å leve ett så selvstendig og fritt liv som mulig. Er du pålitelig og oppmerksom? Da kan dette være jobben for deg.

Jeg er en voksen dame, bosatt i St.Hanshaugen bydel som nå søker fleksible assistenter som vil jobbe i mitt assistentteam.

 

Arbeidsoppgaver:

  1. Bistå med trening hjemme og gå tur ute
  2. Være med på svømmetrening.
  3. Matlaging og baking.
  4. Vanlig husarbeid.
  5. Opplæring i teknisk utstyr.

 

Ingen erfaring eller utdanning er påkrevd. Opplæring vil bli gitt og personlig egnethet vektlagt. Du må ha plettfri vandel.

 

Arbeidstid:

Todelt vakt: 8-10 og 3 timer på ettermiddag/kveld.

Stillingen er deltidsarbeid/tilkallingsvikar og vil passe for deg som ønsker å jobbe i en mindre stilling eller som ønsker å kombinere den med annet arbeid eller studier.

 

 

Vi tilbyr: 

· En meningsfull jobb 

· Egen kontaktperson i Prima 

· Ansattfordeler 

· Lønn etter tariff 

 

Søknadsfrist: snarest. Søknader behandles fortløpende


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/