Ser du etter en spennende jobb og har mye omsorg i deg?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund

Arbeidssted:
Brattvåg

Ansettelsesnivå:
Deltid 30-60 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Lisa Gangstad

BPA-Koordinator

E-post:
Lisa.gangstad@prima-assistanse.no

Telefon:
916 07 535

Beklager, denne stillingen utgikk den 22.09.2022.

Jeg er en 8 år gammel gutt som går på 4. trinn ved Brattvåg Barneskole. På fritiden liker jeg som 8-åringer flest å være aktiv både ute og inne. Jeg liker for eksempel; sykling, bading, pokemòn go, playstation/nintendo, lego, brettspill, rollelek, bowling mm. Jeg elsker å delta og å være sosial, men da trenger jeg hjelp. Det gjelder både i lek, forflytning og andre daglige aktiviteter som lekser, personlig stell og måltid. Og så trenger jeg litt hjelp på natta. Jeg trenger en person som er leken, tålmodig, i god fysisk form, snakker og skriver flytende norsk og som kan kjøre bil med manuelt gir.

Noen ganger må du hjelpe tvillingbroren min litt også. Eller kanskje mamma og pappa har noen oppgaver til deg. Jeg har blant annet mye utstyr som skal vedlikeholdes og tilpasses, men du vil få god opplæring. Noen ganger er vi ute og reiser også. Da trenger jeg å ha med meg en assistent eller to.

 

Akkurat nå har jeg ledige vakter på natt og dagtid både i ukedagene og i helger. Stillingsprosent kan diskuteres så ikke nøl med å sende inn søknad!

 

Følgende kompetanse er nødvendig:

·       Du har plettfri vandel

·       Førerkort klasse B, manuelt gir

 

Prima Assistanse tilbyr følgende:

·      Gode arbeids- og lønnsbetingelser gjennom tariffavtale

·      Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor

·      En selvstendig jobb med varierte oppgaver

·      En meningsfylt jobb som fremmer likestilling


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.


For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/