Voksen mann søker allsidige BPA-assistenter

Stillingstittel:
BPA-assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund, 121

Arbeidssted:
Ålesund

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Snarest. Aktuelle kandidater intervjues fortløpende

Kontaktperson

Ida Aspehaug

BPA-koordinator

E-post:
ida.aspehaug@prima-assistanse.no

Telefon:
46443358

Beklager, denne stillingen utgikk den 23.09.2022.

Jeg er en voksen mann som bor i en flott enebolig i midtre bydel av Ålesund. Jeg er selvhjulpen når det kommer til personlig stell, men trenger noen som kan bistå med praktiske ting i hjemmet.

Også hagen er innholdsrik, så du kan gjerne ha grønne fingre, eller et ønske om å lære grunnleggende hagestell. Et positivt utgangspunkt er at du trives godt både ute og inne.

Noen ganger ønsker jeg at du kjører bilen min når du er med på ulike ærend og utflukter, en Caravelle. Du trenger derfor vanlig bilsertifikat, klasse B.

Jeg verdsetter humor og en god tone. Det vil bli kaffemuligheter. Det viktigste er at du ser lyst på arbeidsoppgavene under, og at vi har en god kjemi.

Arbeidsoppgaver:

  • Utendørs enkelt hagearbeid.
  • Husarbeid, herunder matlaging, vasking og lignende.
  • Innkjøp av mat.
  • Være med på sosiale arrangementer og møter.
  • Være med på reiser, stort sett innenlands.
  • Hjelpe til på trening.

Du snakker ellers godt norsk, og kan fremvise plettfri politiattest.


I første omgang blir du ansatt i 30-40% stilling, men der er muligheter for mer etter hvert.

Arbeidstiden din blir fordelt på dagtid og kveld, på hverdager og helg.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/