Er du fleksibel? Kvinne (31) søker personlig assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA-Øygarden

Arbeidssted:
Kolltveit

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

Jeg er en 31 år gammel kvinne som trenger et par ekstra hender i hverdagen. Jeg bor for tiden på Knappskog, men arbeidsstedet vil flyttes meget sentralt på Straume etter nyttår.

Mine interesser er trening, tegne og male, reise, være med venner, shopping osv. Du må ikke ha de samme ikke har de samme interessene, men det er kult om du har.

Jeg har en lett funksjonshemning, men bruker rullestol på lengre distanser. Jeg ser etter deg som er fleksibel og kan komme på kort varsel, da dette er en stilling som tilkalling. Du må jobbe effektivt og har et øye for hva som må gjøres. Jeg bruker mye energi i hverdagen på ulike gjøremål, så med en assistent vil dette være energisparende for meg. Du må være vant til å være i bakgrunnen når jeg er ute med familie og venner.

En vanlig hverdag med meg er å følge meg til og fra trening og fysio, gjøre husarbeid, assistere på butikken (matbutikk og shopping) og personlig hygiene.


Jeg er avhengig av hjelp hver dag, så stillingene kan også innebære jobb i påske, sommer og juleferie og alle andre røde dager.

Stillingene er fordelt på to vakter så du kan bli tilkalt på dagtid (kl. 11:00-16:00) og kveldstid (kl. 16:00-22:00).


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsnedsettelser. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen