Aktiv og meningsfull jobb, i hjertet av Vartdal

Stillingstittel:
BPA-assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund, 198

Arbeidssted:
Vartdal

Ansettelsesnivå:
Deltid 30% - 80%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale. Aktuelle kandidater intervjues fortløpende

Kontaktperson

Ida Aspehaug

BPA-koordinator

E-post:
ida.aspehaug@prima-assistanse.no

Telefon:
46443358

Jeg er ei blid, imøtekommende og fargerik kvinne i 30-årene, som sammen med familien min lever en aktiv og variert hverdag. Jeg har akkurat fått innvilget BPA, og leter nå etter de beste folkene!

Hjemme hos oss kan det være rolige perioder med strikking og baking, som så avveksles av høyt tempo og aktiviteter. Mitt mål og ønske med å ha BPA-assistenter, er både å kunne bidra inn til det praktiske aspektet av en familiehverdag, samt å selvstendig kunne leve ut interesser og aktiviteter jeg er opptatt av.

Jeg har kombinert syn- og hørselstap, og kommuniserer både på tegnspråk og norsk. Det er derfor et stort ønske at du er interessert i å lære deg tegnspråk/tegn-til-tale, eller at du allerede kan dette. Det viktigste er at vi er på bølgelengde, og at du er interessert i god kommunikasjon.

Vi har to hunder (ene er førerhund), en katt og en utekanin. Som assistent kan det bli både korte lufteturer i nærområdet, samt fjelltopper i vakker sunnmørsnatur. Jeg liker å være ute, og kanskje kan du som assistent bli med på overnatting i hengekøye?

Det jeg trenger bistand til i hjemmet er blant annet husvask/rydding, matlaging, handling, lese-/skrivearbeid og andre praktiske gjøremål.

 

Egenskaper som er ønskelige:

·        God rolleforståelse

·        At du har godt humør og er engasjert

·        At du er allsidig og liker å være i aktivitet

·        Gode observasjonsevner, da arbeidet vil inneholde noe beskrivelse av omgivelsene og personer vi møter

·        At du er nysgerrig, lærevillig og har et ønske om å lære tegnspråk/tegn-til-tale

 

Arbeidstid:

Vaktene vil være på dagtid, kveld og helg. Jeg trenger assistenter i 30-80% stilling, samt tilkallingsvikar.

Stillingsprosent kan diskuteres, og vil blant annet være avhengig av din tilgjengelighet. Skriv gjerne i søknaden din hva du ønsker deg.

 

Krav til stillingen:

• Plettfri politiattest må kunne fremvises ved ansettelse

• Sertifikat klasse B manuelt gir

• Over 18 år

 

Jeg ønsker meg aller helst voksne kvinnelige assistenter, fordi jeg har utfordringer med å forstå hva menn sier. Men er du mann, som kan tegnspråk/tegn-til-tale, vil du ha en klar fordel uansett kjønn. Tegnspråkbrukere oppmuntres til å søke, men stillingen er ufaglært. På grunn av stillingens natur, vil personlig egnethet vektlegges.

Om du synes noe av dette høres interessant ut, vil jeg gjerne bli bedre kjent med deg!

 

Om arbeidsgiveren:

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Søk på denne stillingen