Gamer på 11 år søker sprek assistent til ettermiddag/kveld

Stillingstittel:
Gamer på 11 år søker sprek assistent til ettermiddag/kveld

Arbeidsgiver:
Romerike

Arbeidssted:
Skedsmokorset

Ansettelsesnivå:
Deltid 60 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Stine Alnæs

BPA koordinator

E-post:
sa@prima-assistanse.no

Telefon:
93619465

Gamer på 11 år søker sprek assistent til ettermiddag/kveld.

 

Jeg er en gutt 11 år som går i 6. klasse. Jeg bor på Skedsmokorset med foreldre, storebror og to franske bulldogger. Jeg har muskelsykdom, som betyr at jeg har redusert kraft i hele kroppen, og veksler mellom å bruke elektrisk rullestol, manuell rullestol og rullator. 

 

Din jobb blir å hjelpe meg med forflytning, lekser, tøying, og til å få utført de tingene jeg vil. FORTNITE OG APEX. Du må også hjelpe meg å finne løsninger når jeg blir invitert med på ting som ikke er tilpasset rullestol.

 

Jeg trenger hjelp med påkledning (særlig sko og jakker), og du må kjøre min digre rullestolbil med meg til og fra svømming (krever at du er med i garderoben og i bassenget, derfor ønsker jeg at du er en GUTT). Du må også følge meg til annen trening med fysio, kunne lage mat med meg og hjelpe meg å rydde. 

 

Du må henge med når jeg og vennene mine cruiser i nabolaget på Pokemon-jakt - eller er på besøk hos hverandre. Jeg elsker også kino, teater og konserter, og noen ganger vil jeg ha med meg storebror eller en kompis i tillegg til deg. At du og jeg har god kjemi, er derfor alfa omega. 

 

På toppen av det hele er jeg også dritgod på engelske memes og dårlige vitser, hva med deg?

 

Du kan ikke være allergisk mot eller redd for dyr, da jeg har to hunder. Det er også en fordel om du er sterk, da det kan bli noen løft. Du må være positiv til skole (like matte og skriving, for der er jeg utålmodig). Just be cool, man!

 

Absolutte krav:

Førerkort klasse B

Perfekt norsk, muntlig og skriftlig (du MÅ kunne hjelpe meg med leksene)

Punktlig - kom presis på jobb, ellers blir mamma dritsur

Positiv innstilling

Sprek

Løsningsorientert

Fleksibel, lojal og lett tilgjengelig

Ryddig

 

Stillingsbrøk: Cirka 60 % (omtrent 21 timer i uka). Start følger når jeg slutter på skolen, alt fra14:45 - 13:15, og dagen din ender 19:30. Jobben er fra mandag til torsdag hver uke, med mulighet for å jobbe også fredager fra 2023. Egne tider for skoleferier.

 

Mamma er arbeidslederen din og setter opp vaktene, men det er meg du må ha fokus på når vi er sammen.

 

Kontakt mamma, Maria Aarli-Grøndalen på mariaaarli@hotmail.com med spørsmål. MEN søknader som ikke går via Prima Assistanses link, blir ikke vurdert.

Søk på denne stillingen