Herlig og glad jente på 3 år søker SUPERHELTER i hverdagen!

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Innlandet

Arbeidssted:
Jaren

Ansettelsesnivå:
Deltid 30-100%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Kelly Galloway

BPA-koordinator

E-post:
kelly@prima-assistanse.no

Hei! Jeg heter Frida og er 3 år! Jeg bor på Jaren på en bondegård med Mamma, Pappa og mine tre fantastiske søsken. Det beste jeg vet er å være i barnehagen, løpe, leke, og finne på masse sprell!

Jeg har tracheostomi og peg, Er du kjent med dette er det fint, men du trenger ikke være helsepersonell fordi opplæring vil bli gitt. 

Det er aldri kjedelig å jobbe hos oss fordi mamma og pappa trenger også hjelp til daglige gjøremål i og rundt i huset. Og mine fine søsken setter også pris på litt oppmerksomhet.

Jeg trenger tilsyn hele døgnet og dette trenger mamma og pappa hjelp til sånn at de får sove godt om natten, slik at de kan følge opp hele familien på best mulig måte.

Her jobber dere fast turnus, og det er jobbing en helg i måned og det er behov for dagvakter, kveldsvakter og nattevakter. Mine assistenter får også lov til å være med meg og leke hele dagen i barnehagen!


Arbeidsoppgaver:

​Være en ekstra omsorgsperson

Våken nattevakt

Hjelp med stell

Ha oversikt og vedlikehold av medisinsk utstyr

Lek

Husarbeid


Kvalifikasjoner:​

Gode norsk kunnskaper

Førerkort klasse B

Må framvise politiattest (maks tre mnd gammel)


Personlige egenskaper:

​Glad i barn

Rolig, men inkluderende

Utadvendt, men diskret.

Kjemi vil være avgjørende.

Vi kan tilby:

​Opplæring og relevante kurs

Oppfølging av BPA leverandør

Spennende jobb 

Godt og trivelig arbeidsmiljø

Frihet og ansvar


Mamma vil være arbeidsleder, mens Prima Assistanse vil være din arbeidsgiver.

Lønn: 193,46 kr per time, i tillegg vil du få tillegg på kveld, natt og helg.


Aktuelle kandidater vil bli kontaktet.

Intervju vil holdes fortløpende.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen