24 år gammel kvinne søker trivelige assistenter som liker å ha det hyggelig rundt seg

Stillingstittel:
BPA-assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund

Arbeidssted:
Ålesund

Ansettelsesnivå:
Deltid 60%

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Ida Aspehaug

BPA-koordinator

E-post:
ida.aspehaug@prima-assistanse.no

Telefon:
46443358

Beklager, denne stillingen utløp den 14.10.2022.


Jeg er ei jente på 24 år som søker etter personlig assistent til min hverdag.

Jeg har en muskelsykdom og trenger derfor hjelp til mange praktiske ting både hjemme i leiligheten og andre steder jeg er. Jobben din blir derfor å være mine «armer og bein».

Jeg ser etter en assistent som kan skrive under på følgende:

  • Selvsagt liker du å hjelpe andre, du er gjerne litt praktisk og du liker å ha det reint og hyggelig rundt deg. Du kan følge en tydelig oppsatt plan og trenger ikke at noen stadig minner deg på hva som forventes av deg.
  • Du takler fint at det er rolig og lite «action» rundt deg. Jeg trenger å ha noen i nærheten, men jeg er også glad i å være alene, selv om jeg ofte må ha hjelp. Derfor vil mine assistenter ha noe tid til disposisjon mens de er her.
  • Du trenger billappen, klasse B. Jeg har bil og kjører vanligvis selv, men det kan være behov for at du kjører.
  • Ellers ser du rett og slett på deg selv som et rimelig oppegående medmenneske. Hva som trengs av medisinsk og praktisk kompetanse er ikke mer enn at jeg klarer å lære deg opp i det.

Jeg trenger assistent på dagtid, kveldstid og natt. Skriv gjerne i søknaden hvor mye og eventuelt på hvilke tidspunkt du ønsker å jobbe.

Er du ei jente mellom 20-30 år, har du en ekstra fordel når jeg skal vurdere stillingene, men bare søk dere andre også.


Prima Assistanse tilbyr følgende:

·      Gode arbeids- og lønnsbetingelser gjennom tariffavtale

·      Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor

·      En selvstendig jobb med varierte oppgaver

·      En meningsfylt jobb som fremmer likestilling


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.


For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/