Åpen søknad til Albjerk Bil

Stillingstittel
Åpen søknad

Arbeidsgiver
Albjerk Bil

Arbeidssted
Drammen/Lier/Hønefoss

Ansettelsesnivå
Heltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Albjerk Bil opplever sterk vekst for tiden og er den største merkeforhandleren av Volkswagen, Audi, og Skoda i vår region. Albjerk Bil skal oppleves som et felles team, og vi skal løfte frem opplevelsen at Albjerk Bil er «Best på folk», «Best på kunder», og «Best på drift» mot 2025. I Albjerk Bil jobber vi for å levere den beste kundeopplevelsen for våre kunder hver eneste dag 

Albjerk Bil sin ambisjon er å være Buskeruds mest attraktive arbeidsplass som underbygges av vår strategi « Best på folk». Verdigrunnlaget vårt SAIL «Stolthet, Ansvar, Initiativ og Lagspill» er også et fundamentet for vår kultur, og i Albjerk Bil tar vi bærekraftige valg for å sikre fremtidens arbeidsplasser.  

En arbeidsplass som Albjerk Bil skaper stolthet, og er en arbeidsplass der folk får utvikle seg, har høy fagkunnskap, gode karriere muligheter, konkurransedyktige betingelser, og leverer de beste opplevelsene hver eneste dag. Albjerk Bil er en arbeidsplass som skaper trygghet, tar ansvar, og som tiltrekker seg de dyktigste medarbeiderne, og tar vare på de!  

Vi tilbyr faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og et svært godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som ønsker å lykkes sammen. Vi tilbyr også gode pensjons- og forsikringsordninger, og kantineordning med deilig lunsj hver dag. 

Lever din åpne søknad hos den største merkeforhandleren av Volkswagen, Audi, og Skoda regionen i dag.

Søk på denne stillingen

Vær oppmerksom på at vi kan sende e-poster og kalenderinvitasjoner til adressen du oppgir