Vil du bidra til at jeg får frihet til å leve? Livsglad og humoristisk kvinne (28) søker ekstra armer og bein!

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse / Livsglad kvinne Nittedal

Arbeidssted:
Nittedal

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Marie Haraldseid

BPA-Koordinator

E-post:
mh@prima-assistanse.no

Telefon:
476 13 065

Beklager, denne stillingen utløp den 30.11.2022.

Ønsker du å gjøre en forskjell og bidra til at andre har et godt liv på egne premisser? Som muskelsyk sitter jeg i rullestol, og har behov for bistand fra assistenter for å kunne leve fritt og selvstendig. Som BPA-assistent hos meg får du en variert, hyggelig og givende jobbhverdag.

Om meg

Jeg er en kvinne på 28 år. Jeg er nordlending, og en livsglad jente med mye humor. Jeg er glad i dyr og planter, og er aktiv i frivillig organisasjonsarbeid. Jeg tilbringer en del tid hjemme og finner ofte på små, kreative prosjekter å sysle med.

Grunnet min helsetilstand har jeg behov for assistenter døgnet rundt. Jeg er sårbar for sykdom, noe det må tas hensyn til. 

Hvem er det jeg søker?

Vi kommer til å tilbringe mye tid sammen, og da er det viktig å komme godt overens og ha det hyggelig! Jeg håper du er forståelsesfull, og at du som meg er livlig med godt humør. Er du i tillegg empatisk, og kanskje kreativ og glad i dyr, så vil du passe godt inn her.

Det er ellers fint om du er pålitelig, har god arbeidsmoral og er selvstendig. Du kan ta en utfordring når det dukker opp og holde hodet kaldt. Som assistent bør man være tilpasningsdyktig. God fysisk form kommer også godt med.

Det er ikke nødvendig med erfaring fra lignende yrker; personlig kjemi vektlegges, og god opplæring vil bli gitt.

Arbeidsoppgaver

Som min assistent vil du bistå meg i dagliglivets gjøremål, og legge til rette for et sosialt, aktivt og givende liv. 

Typiske arbeidsoppgaver kan inkludere forflytning i og utenfor rullestolen, personlig stell, husarbeid og matlaging, ærender, hjelp til å ta vare på hund og akvarium, og bistand ved fritidsaktiviteter og sosiale begivenheter.

 

Arbeidstider og stillinger

Dagvakter, kveldsvakter og våkne nattevakter.

Både faste stillinger i ulike prosenter og stillinger som tilkallingsvikar er tilgjengelig. 

Kvalifikasjoner

Plettfri vandel er nødvendig, og du må kunne snakke og forstå norsk. Kvinnelige søkere foretrekkes grunnet arbeidets art.

 

Ansettelser foretas fortløpende.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/