Vil du være min BPA assistent som gir meg motivasjon så ikke «rullestolen kommer og tar meg»

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Trøndelag, Levanger

Arbeidssted:
Levanger

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Annonsen er ikke lenger aktiv

Ønsket oppstart
Etter avtale og så fort som mulig

Kontaktperson

Wenche Gran

BPA-Koordinator

E-post:
wg@prima-assistanse.no

Telefon:
903 68 760

Beklager, denne stillingen er lukket og det er ikke lenger mulig å søke på den.

Jeg er en hyggelig og rolig dame som snart runder 50. Jeg søker en trygg, rolig, glad og sindig BPA-assistent i livet mitt. I dag sitter jeg alt for mye alene i min enebolig 2 km fra sentrum i Levanger, og trenger noen til å bistå meg med å komme meg ut og oppleve ting. Jeg går på krykker, men har en sterk vilje og stort mot til å trene balanse og styrke for å unngå å havne i rullestol. Jeg trenger likevel at du kan hjelpe meg med dette. Du vil også være min trygghet når vi går tur sammen, da jeg ikke er sterk nok til å gå alene. Vi skal også dra på konserter og i teater sammen, rake i hagen, måke snø, lage mat og ha det hyggelig.

I tillegg til det jeg beskriver ovenfor, vil typiske arbeidsoppgaver være:

 • Bistand til å strukturere uken
 • Alminnelig husarbeid
 • Assistere meg med personlig pleie, dusj og påkledning/avkledning.
 • Bli med meg til lege/tannlege/frisør osv

Jeg har egen bil som vi kan bruke for å komme oss dit vi ønsker og det er derfor viktig at du har førerkort (automatgir).

Jeg har litt erfaring med å ha BPA-assistent nå og det har gjort livet mitt rikere. Jeg søker først og fremst etter tilkallings assistenter, men med mulighet for en fast helg i måneden.

Dette er tidspunktene jeg har assistanse:  

 • Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag: kl. 09 - 14
 • Fredag: 09 - 15
 • Lørdag: 09 - 16
 • Søndag: 09 - 16

Jeg har allerede ansatt 2 flotte assistenter, så ser nå etter tilkallingshjelp og kanskje på sikt mulighet for fast ansettelse. 


Hvem er du som jeg søker utover det jeg har skrevet over?

 • Selvstendig og strukturert
 • Praktisk anlagt
 • Du har fokus på BPA-jobben.

Oppfordrer damer til å søke. Alder på 30 + har vært passende for meg


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/