Vil du bli min nye venn?

Stillingstittel:
BPA Ullensvang

Arbeidsgiver:
BPA Ullensvang

Arbeidssted:
Tyssedal

Ansettelsesnivå:
Deltid 80%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

Beklager, denne stillingen utløp den 28.11.2022.

Jeg er en blid og humørfylt gutt på 14 år som har autismespekterforstyrrelser. Jeg trenger flere folk rundt meg i hverdagen min og håper med dette at jeg finner de rette personene som har lyst til å være med meg på fritida.

Jeg er interessert i spill, rollespill knyttet til spill og ønsker å få flere venner som har de samme interessene som meg. Om du har interesse for spill eller ønsker å lære mer om det oppfordrer jeg deg til å søke!


Jeg søker etter deg som kan være med på/oppfordre til ulike aktiviteter, bistå meg på butikken og være med meg på dagtid og etter skoletid/helg.

Pga. utfordringer knyttet til autisme og angst er jeg ikke så mye på skolen. Jeg trives godt sammen med de jeg kjenner og som jeg føler meg trygg på, men jeg synes det er vanskelig å være med flere folk samtidig.

Personlig egenhet er viktig i denne jobben og jeg søker derfor etter en assistent som kan se personen bak diagnosen, beholder roen når jeg ikke finner den, står i utfordringer sammen med meg og kommuniserer med meg på en vennlig og tydelig måte. 


Det er en fordel at du har kjennskap til autismespekterforstyrrelser, men ikke et krav da grundig opplæring vil bli gitt. Mitt ønske er at de som skal jobbe med meg setter seg inn i hvordan det er å væra autist og PDA, kunnskap om hva angst er og hvilke tiltak som kan dempe angst.

Det er også en fordel om du disponerer egen bil.

Jeg og familien disponerer en leilighet som ligger nærme skolen, her kan jeg væra på dagtid og etter skoletid/helg. Ditt arbeidssted vil i hovedsak være i leiligheten sammen med meg eller å følgje meg på aktiviteter.

Arbeidstid vil være på ettermiddag og helger, ekstra behov i ferier.


Jeg håper at du som leser dette og tenker at dette er jobben for deg kommer til å søke!


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/