5 år gammel jente søker tilkallingsassistent!

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Alversund

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Beklager, denne stillingen utløp den 30.11.2022.

Vil du bli min nye BPA assistent?

Hei!

Jeg er en 5 år gammel jente som er født med cerebral parese og trenger personlig assistent (BPA) til å være mine armer og ben i hverdagen. Jeg bor sammen med mamma, pappa og lillebror i Alversund. Når jeg ikke er i barnehagen så liker jeg å leke med forskjellige leker, lese bok og være ute på tur. Jeg er også veldig glad i sang og tull og tøys.

Arbeidsoppgaver:

Jeg trenger en god del hjelp i hverdagen og ser derfor etter en tilkallingsassistent. Mine assistenter skal bidra med ulike oppgaver. Dette kan blant annet innebære assistanse til personlig stell, forflytning, måltider og trening. Jeg har ikke verbalt språk og får mat gjennom knapp på magen. I tillegg vil assistenten ha andre oppgaver som daglige huslige gjøremål. Arbeidstiden vil hovedsakelig være på ettermiddag og kveld i ukedagene og noen helger.

Hva ser jeg etter?  

Jeg ønsker assistenter som er pliktoppfyllende, ærlig og omsorgsfull. Dersom du har erfaring fra å jobbe med barn er det en fordel, men ikke et krav. Det viktigste er at du har et ønske om å arbeide med barn. Jeg ser etter deg som tar initiativ til å finne på gøye aktiviteter med meg. Lek og moro blir en del av hverdagen min.

Det går ikke buss så ofte der jeg bor, så du må ha førerkort og gjerne egen bil.

Det er ett krav om at du har plettfri vandel for å kunne jobbe hos meg.

Det kreves ingen helsefaglig utdannelse for å kunne jobbe som min assistent.

Høres dette ut som en jobb for deg? Send gjerne en søknad.

Søknader behandles fortløpende.