Vil du ha ein spennande jobb? 20% - 40%

Stillingstittel:
BPA Assistent

Arbeidsgiver:
BPA Kvam

Arbeidssted:
Norheimsund

Ansettelsesnivå:
Deltid 20%-40%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA Koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

Beklager, denne stillingen utløp den 30.11.2022.

Eg er ein kjekk kar i slutten av tjueårane som treng nye assistentar. Dette er ein jobb for deg som har godt humør, pågangsmot og ikkje redd for å bli skitten på hendene. Eg er interessert i landbruk, politikk, musikk og alt anna som er moro. Grunnen til at eg treng assistanse er at eg har ein progressiv sjukdom som gjer at eg sit i rullestol, har problem med å styre armer og bein, og store utfordringar med tale (og syn). Jobben er så variert at det er vanskeleg å skildre, men den går i hovudsak ut på å vera mine armar og bein (og auge). Eg treng hjelp til alt av kvardagslege gjeremål som til dømes personleg hygiene, mat, husstell og liknande. I tillegg liker eg reising, konserter og alt som gjev adrenalin.

Eg søker fleire assistentar til deltidsstillingar på 20% til 40%. Eg har også bruk for fleire tilkallingsvikarar. Skriv gjerne i søknaden hvilke stillingsprosent som er mest aktuell for deg.

Søknadskriteria:

  • Du må ha godt humør og vere positiv
  • Du må vere påliteleg
  • Du må vere fleksibel
  • Det er ønskeleg at du har sertifikat for manuell bil


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

 For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/