Har du interesse for tegnspråk og vil gjøre en forskjell?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse (Midt-Norge)

Arbeidssted:
Sjetnemarka

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anne Marit Bjerkan

BPA Koordinator

E-post:
anne.bjerkan@prima-assistanse.no

Telefon:
97502465

Beklager, denne stillingen utløp den 28.11.2022.

Hei!

Jeg heter Kjetil André og er 22 år gammel. Jeg bor i Sjetnemarka i en leilighet tilknyttet mine foreldres hus, men jeg skal flytte i egen leilighet etter jul. Det gleder jeg meg til! Jeg ønsker å ansette en, kanskje flere, nye assistenter i min BPA-ordning.

Jeg er døv og har cerebral parese, men klarer en del selv. Det jeg trenger hjelp til er å dra på forskjellige aktiviteter som El-Innebandy-treninger og turneringer, møte venner osv. I tillegg er jeg glad i å reise, så kanskje du har lyst til å være med på tur til utlandet? Andre oppgaver er også å hjelpe til med å holde leiligheten min ren, og å passe på at katten min Messi har det bra.

En BPA-ordning handler om at du som assistent skal være mine armer og ben der jeg ikke strekker til. Du må ha førerkort klasse B, siden jeg ofte trenger bil for å komme meg dit jeg skal. Du trenger ikke å ha egen bil, det har jeg.

I tillegg er det en stor fordel om du behersker eller har erfaring med tegnspråk. Hvis du ikke kan tegnspråk forventes det at du deltar på opplæring og kurs, og viser en motivasjon for å lære tegnspråk. De andre assistentene vil også være behjelpelig med å lære bort det de kan.  

Arbeidstid og stillingsandel

Jeg er på utkikk etter et par tilkallingsassistenter i første omgang, men med mulighet for fast ansettelse etter hvert. Arbeidstidene er som oftest på kveldstid i både ukedager og helg. Stillingen lar seg kombinere med studier, og flere av mine andre assistenter er studenter. 

Arbeidsoppgaver

·      Praktisk bistand i hjemmet (lage mat, renhold osv)

·      Hjelpe til med handling

·      Bistå med kjøring og støtte på el-innebandytreninger

·      Bli med på kortere eller lengre reiser

·      Finne på sosiale ting sammen

Personlige egenskaper

·      Omsorgsfull

·      Selvstendig og trygg

·      Fleksibel

·      Kreativ og energisk

Kvalifikasjoner

·      Førerkort klasse B

·      Må beherske norsk

·      Over 18 år

·      Tegnspråk- og tolkestudenter oppfordres til å søke

·      Bosatt i Trondheim

Vi tilbyr

·      En jobb med stor grad av selvstendighet

·      Muligheter for å være med på reiser

·      Konkurransedyktige lønnsbetingelser med kvelds- og helgetillegg

·      Ansettelse hos Prima Assistanse, som vil ha det formelle arbeidsgiveransvaret


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/