Er du sosial og ønsker å jobbe med mennesker? Da har vi jobben for deg!

Stillingstittel:
BPA Assistent

Arbeidsgiver:
BPA Odda

Arbeidssted:
Odda

Ansettelsesnivå:
Deltid 20-80%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA-koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

Er du sosial og ønsker å jobbe med mennesker? Da har vi jobben for deg!

Jeg er en sosial, positiv og imøtekommende jente på 19 år. Mine interesser er blant annet musikk, kino, serier og film, matlaging og reisingJeg søker etter assistent i 20-80% stilling med oppstart så snart som mulig. Stillingen har arbeidssted i Odda. Arbeidstid vil i hovedsak være ettermiddag/kveld og helg. Jeg ser også etter deg som kan jobbe som tilkallingsvikar.

Å være assistent for meg handler om å være mine armer og ben, hjelpe med daglige gjøremål og personlig hygiene, skape mulighet for at jeg kan leve et liv med venner og delta på fritidsaktiviteter. Assistentene vil følge meg der jeg er, blant annet i hjemmet, møte venner og familie, på aktiviteter og på reiser. For meg er det viktig at du ser muligheter og ikke utfordringer.

Å være tålmodig og serviceinnstilt er en viktig del av jobben. Du må være utadvendt, pålitelig og spontan, samt i god fysisk form da stillingen innebærer noe løft og forflytning. Fleksibilitet setter jeg også høyt, ettersom ingen dag nødvendigvis er lik, samt at arbeidstiden hos meg kan variere. Du må også ha førerkort klasse B manuelt gir. Det er ønskelig at du disponerer egen bil, men dette er ikke et krav.

Varierte dager med meg vil gi deg mye læring, nye opplevelser og latter. Arbeidet gjøres med et godt samarbeid med meg og god opplæring. Politiattest må foreligge innen oppstart.

Om dette høres interessant ut så ønsker jeg gjerne å høre fra deg. Jeg ser frem til å lese din søknad og CV.

Søknader behandles fortløpende.

 

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Søk på denne stillingen