Ung mann i rullestol i Oslo søker flere assistenter til meningsfylt jobb

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Oslo BPA 704

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid 0-60 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest. Etter avtale

Kontaktperson

Jorid Avelsgård

BPA-koordinator

E-post:
Jorid@prima-assistanse.no

Kunne du tenke deg en meningsfull jobb med varierte arbeidsoppgaver? Er du i tillegg fleksibel og kan snu deg rundt på kort varsel, kan du være akkurat den jeg søker etter.

Litt mer om meg og mitt assistansebehov:

Jeg er en 28 år gammel livsglad og positiv mann med mye humor. Jeg studerer biblioteks- og informasjonsvitenskap, og er bosatt på Trosterud med min kone og verdens søteste katt. Fritiden fylles blant annet med venner, kino, konserter, bøker og spill. Jeg er også interessert i fotball og liker å være spontan. Med andre ord, som assistent for meg får du mulighet til å være med på mye gøy!

Så har det seg slik at for at jeg skal kunne gjøre alle disse tingene, har jeg behov for assistanse. Jeg har CP og sitter i rullestol, og trenger hjelp til personlige og praktiske gjøremål i og utenfor hjemmet, og på studiet mitt. Jeg ser etter deg som er positiv og serviceinnstilt, og som kan tilpasse deg ulike situasjoner. Jeg trenger at du både kan ta i et tak, men også roe ned når det er behov for det. Det er fint om du er tilstede på jobben og er sosial, men at du også kan trekke deg tilbake når det trengs. Har du førerkort er det et pluss, men ikke et krav. Det er ingen krav om utdanning da opplæring vil bli gitt og personlig egnethet vil bli vektlagt. Dersom du liker å se på film blir jeg ekstra glad, for det er noe jeg virkelig liker!

Arbeidsoppgaver:

Variert arbeid med både personlig assistanse og praktiske gjøremål. Disse oppgavene kan være alt fra å hjelpe meg med dusj, matlaging, husvask, forflytning og assistere meg på ulike sosiale aktiviteter. På dagtid trenger jeg noen med god skriftlig evne, og på natt trenger jeg at du kan stå opp på kort varsel og hjelpe meg ved behov. Er du usikker på hva det vil si å være personlig assistent kan du lese mer om Brukerstyrt personlig assistanse her: www.prima-assistanse.no 

Arbeidstid:

  • Jeg trenger faste assistenter på dagtid, tirsdager og torsdager kl. 08.00-17.00
  • Jeg trenger faste assistenter til hvilende nattevakter kl. 23.00-08.00. Passivt arbeid ved tilstedeværelse på arbeidsstedet avlønnes ihht Landsoverenskomsten for BPA kap. 4.
  • Tilkallingsassistenter

Spesifiser i søknadsteksten hvilken stilling du ønsker og hvor mye du kan jobbe.

Vi tilbyr:

  • En meningsfylt jobb
  • Lønn etter tariffavtale
  • Egen kontaktperson i Prima Assistanse
  • Ansattfordeler

 

Synes du dette høres ut som en spennende og meningsfull jobb? Ikke nøl med å søke!

Jeg tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende.

Plettfri vandel er et krav og politiattest vil bli krevd.BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen