Livlig og aktiv gutt på 5 år søker assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse (Midt-Norge)

Arbeidssted:
Ranheim

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anne Marit Bjerkan

BPA Koordinator

E-post:
anne.bjerkan@prima-assistanse.no

Telefon:
97502465

Beklager, denne stillingen utløp den 30.11.2022.

Jeg er en livlig og glad gutt på 5 år som søker en kompis som kan være mine armer og bein på ettermiddagene og hver tredje helg, både hjemme og ute. Jeg digger å tulle og tøyse, finne på sprell og være i aktivitet, så tempoet kan godt være stort. Min store lidenskap er å være i vann og jeg elsker å være i Pirbadet hvor jeg svømmer som en fisk. I tillegg må jeg ha hjelp til andre ting som er litt mer hverdagslig, men med godt humør og humor blir det også en lek.

Jeg bor sammen mamma, pappa og storesøster på Ranheim. Familien min liker å være i aktivitet både i hverdagen og i helgene, med både friluftsliv og ulike fysiske aktiviteter – og jeg er selvfølgelig med. Blir du kompisen min, vil du også komme tett på familien min. De er veldig kule altså, så det kommer til å gå veldig bra.

Jeg har ulike funksjonsvariasjoner som gjør at jeg ikke klarer å leve helt som andre barn. Derfor er jeg så glad for at det finnes noe som heter BPA. Det står for brukerstyrt personlig assistanse og gjør at jeg kan få lov til å gjøre mye av det samme som andre barn får til på egen hånd. Jeg vil kalle det for kompis jeg, men det er en ordentlig jobb altså. Fra før har jeg flere andre assistenter som jeg har blitt veldig glad i.

Her er en uttalelse fra en av mine assistenter som kombinerer BPA-jobben med å studere fysioterapi: «Jobben som BPA for Ivar føles verdifull fordi han sprer glede, takknemmelighet og energi til de rundt seg med å være den han er. I en jobb som dette lære man seg å jobbe tett på andre mennesker i alle situasjoner et liv bringer. Det føles som et privilegium å ta del i. Kommunikasjon er så mye mer enn ord, og denne kompisen har virkelig lært meg å forstå viktigheten av å SE den du prater med.»

Mamma sier at det hadde vært topp om du:

·      Er i god fysisk form, er leken og har masse energi

·      Har forståelse for hvordan man jobber med barn som ikke har språk

·      Er ansvarsfull og initiativrik

·      Har førerkort, selv om det ikke er avgjørende

·      Har lyst og mulighet for å være med på reiser i ny og ne

Jeg søker etter en assistent som kan jobbe fast 1-2 ettermiddager i uken, samt hver tredje helg. Det er viktig at du også kan jobbe på høytidsdager og på sommeren. Jobben kan godt kombineres med studier. Du vil bli ansatt hos Prima Assistanse AS, som vil ha ansvaret for bl.a. lønn, forsikringer, pensjonssparing og opplæring. Ifm jobb på høytidsdager, helger og kveld vil du få tillegg i lønn.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/