Vil du bidra til at jeg kan leve det livet jeg ønsker?

Stillingstittel
BPA assistent

Arbeidsgiver
Abri Dialogue

Arbeidssted
Stavanger

Ansettelsesnivå
Deltid

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Beklager, denne stillingen utløp den 28.01.2023.

Abri Dialogue AS er en landsdekkende privat leverandør av private helse og omsorgstjenester. Vi har hovedkontor i Sola kommune, med avd.kontor i Oslo. Vi har levert helse og omsorgstjenester siden 2007. Vi har i dag avtaler med 57 kommuner i Norge.

Vi tilbyr hjelp til mennesker med nedsatt fysisk eller psykisk funksjonsevne. Våre ansatte bistår og tilrettelegger slik at hver enkelt bruker får en mest mulig skreddersydd hverdag etter egne ønsker og behov. Vår visjon og målsetting er et «godt liv» for brukere og ansatte.

For mer informasjon: https://www.abridialogue.no/


Jeg er en kvinne på 27 år som søker assistenter som kan bistå meg i dagliglivet.  Jeg er student ved UIS og det er viktig for meg å leve et aktivt liv. Jeg elsker å reise og oppleve nye steder, dra på konserter, festivaler og andre kulturopplevelser. En assisten vil derfor  naturlig bistå meg i oppgaver i og utenfor hjemmet

Jeg har forelesninger og/eller seminarer tre til fire ganger i uken. I studiesituasjonen vil du som assistent bli bedt om og ta notater, diktere og hjelpe meg med praktiske ting på universitetet. 

Per i dag trener jeg to ganger i uken, men med din hjelp som assistent håper jeg og kunne trene 4-5 ganger i uken. trening kan innebære svømming, trening på treningssenter, ridning og sykling.

I hjemmet vil du som assistent bistå meg med vanlige oppgaver som matlaging, husvask, klesvask og organisering. 


Ønskede egenskaper:

-Gode skriveferdigheter og datakunnskaper

-Gode språkferdigheter i norsk og/eller engelsk

-Positiv, serviceinnstilt, punktlig og pålitelig

-Glad i fysisk aktivitet og trening

-Førerkort 

-Habil i vann


Arbeidstider:

Dag/kveld og helgevakter. Stillingen som assistent tilsvarer per i dag 16 timer i uken. 


Kjemi og personlig egnethet vil vektlegges i ansettelsesprosessen.

Jeg jobber hardt for å bli den beste versjonen av meg selv og leve det livet jeg ønsker. Har du lyst å hjelpe meg med dette? Send en søknad og kom på intervju da vel!