BPA-assistent søkes til ung mann i Bergen sentrum

Stillingstittel:
Tilkallingshjelp

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Bergen

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

Jeg er en 27 år gammel mann (rullestolbruker) som er bosatt i Bergen sentrum. Jeg ser nå etter tilkallings assistenter.

Jeg vil oppfordre deg til å søke hvis du trenger en deltidsjobb ved siden av studier eller er nysgjerrige på hva en BPA-stilling går ut på.

Jeg har fagbrev i datateknologi, og er glad i alle teknologiske «duppeditter». Dette vil assistene legge merke til ganske så fort da hjemme hos meg finnes det mye tilhørende smarthjem kategorien. Ellers er jeg glad i god mat, og liker å prøve ut nye oppskrifter. Jeg er også glad i baking, film, diverse prosjekter i hjemmet og på sommerstid er takterrassen tilknyttet hjemmet flittig brukt.

Jeg er også på bading noen ganger i løpet av uken så det er en fordel om du er en som holder ut i badstue da bading inneholder litt slikt òg.

Jeg ser etter positive, pålitelige og omgjengelige assistenter som liker aktive arbeidsdager vell som rolige. Arbeidssted vil hovedsakelig være i mitt hjem, og det er svært gode buss- og bybaneforbindelser. Det er også aktuelt å ha med assistenter på ferie, så det er en fordel om du liker å reise.

Da jeg er på jobb på dagtid selv så vil de fleste vaktene være på kvelds tid og helg, vil det passe godt inn med studier, men det kan være det dukker opp noen få vakter på dagtid også.

Det vil også være muligheter for fast ansettelse fra februar 2023.


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Søk på denne stillingen