Vi søker etter deg som har litt tid til overs, som ønsker å arbeide litt innimellom.

Stillingstittel:
Vil du være en ressurs og gjøre en stor forskjell for en liten familie?

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Troms og Finnmark, Vadsø

Arbeidssted:
Vadsø

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale.

Kontaktperson

Nina Norberg

BPA-koordinator

E-post:
nina.norberg@prima-assistanse.no

Telefon:
91310126

Vil du være en ressurs og gjøre en stor forskjell for en liten familie?


Jeg søker deg som kan jobbe noen timer innimellom, noen ganger ofte og andre ganger mer sjeldent. Kanskje har du bare lyst å jobbe litt, kanskje har du noen «ondter» som begrenser deg litt, men du føler deg likevel ikke ferdig med arbeidslivet, eller kanskje har du skole eller en annen jobb, men har noen flere ledige timer du ønsker å arbeide. Jeg søker deg som ønsker å utgjøre en liten forskjell for noen, som vil bidra til en bedre hverdag og et friere liv.


Jeg er en rolig og omgjengelig kvinne på rundt 40 år som har behov for BPA-assistent.

Som BPA er du min energi og mine armer og ben når jeg selv ikke strekker til.

Jeg er opptatt av å ta vare på menneskene rundt meg, og jeg er opptatt av å tilby godt arbeidsmiljø og høy trivsel i mitt hjem.


Jeg har redusert kapasitet og formen min varierer mye. Min sykdom er helt usynlig for andre utenom nær familie, det er derfor viktig at du har åpne holdninger, evnen til å lytte og til å se andre mennesker fra deres perspektiv.

Som min assistent vil du i stor grad være med å bidra som en ekstra voksenressurs enten sammen med meg og barnet mitt, eller alene sammen med barnet. 


Det vi kan tilby deg:

 ·      Fleksible dager

·      Trivelig arbeidsmiljø i trygge omgivelser

·      Lønn og tillegg etter tariff

·      Gode pensjonsordninger, deriblant AFP.

·      Ordnede forhold på alle måter


Arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av:

 –      Bistå i aktiviteter med barnet/familien, som eksempelvis å være med i basseng og på klatring. Være med på cafeturer og andre aktiviteter for barn som foregår i nærområdet.

–      Ta en leketur i en barnehage eller ha piknik i hagen. Spise vafler på skikarusellen, dra på aketur i akebakken eller være med å feire bursdager. 

–      Bistå i omsorgsoppgaver (legging, kjøring, levering/henting og måltider)

–      Avlastningsoppgaver.

–      Noe husarbeid


Jeg søker deg som:

 –      Er fleksibel

–      Kan stille på kort varsel, men som også kan være med på planlagte ting litt frem i tid og faste fritidsaktiviteter

–      Er selvstendig og trygg

–      Er pålitelig, punktlig og ansvarsfull

–      Liker å jobbe med mennesker og er løsningsorientert

–      Ser behov og tar initiativ der du ser behovet

–      Ikke har allergi/redsler for husdyr som hund og katt


 Arbeidstiden og arbeidshverdagen med ulike oppgaver er fleksibel og kan tilpasses, men den vil i hovedsak være ettermiddag og helg. Arbeidsplassen din vil være hjemme hos meg og der jeg til enhver tid kan ha behov for assistanse (som på tur, cafe etc).


Det er ingen krav til helsefaglig bakgrunn eller tidligere erfaring innen yrket, da ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egnethet og der kjemien mellom oss vil være avgjørende.

Er du 20 eller 60? Alle er velkomne til å søke 😊

Ved ansettelse må du kunne fremvise politiattest med plettfri vandel


Tenker du at dette kan være noe for deg eller ble litt nysgjerrig på hva dette går ut på, vil jeg gjerne høre fra deg. 😊


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen