Trivelig deltidsjobb som BPA-assistent ledig

Stillingstittel:
BPA-assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund, 148

Arbeidssted:
Tennfjord

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale. Aktuelle kandidater intervjues fortløpende

Kontaktperson

Ida Aspehaug

BPA-koordinator

E-post:
ida.aspehaug@prima-assistanse.no

Telefon:
46443358

Beklager, denne stillingen utløp den 02.12.2022.


Er du service-minded, og ønsker en meningsfylt deltidsjobb? Jeg er en aktiv mann på 54 år som blant annet er glad i å fiske. Jeg sitter i rullestol, bor i egen leilighet, og søker nå deg som vil assistere meg i min hverdag. Jeg har behov for hjelp til følgende oppgaver:


·        Daglige gjøremål som handling etc

·        Husarbeid

·        Assistere ved fritidsaktiviteter og reise

·        Assistere ved arrangementer innen organisasjonsarbeid


Jeg ser for meg vakter fordelt på både ukedager og helg, i tidsrommet ca 0900-1500 og 1800-2200. Jeg håper på noe fleksibilitet, og at arbeidstiden kan variere noe.


Du må kunne bistå med kjøring, og trenger derfor førerkort klasse B.

Politiattest fremlegges ved ansettelse.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/