Trives du som fisken i vannet?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse/ungdom på 16 år fra Indre Østfold

Arbeidssted:
Spydeberg

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
så raskt som mulig/etter avtale

Kontaktperson

Michelle Vinknes Åkerlund

BPA koordinator

E-post:
michelle.akerlund@prima-assistanse.no

Telefon:
91 24 90 93


Jeg er en ungdom på 16 år som søker etter trygge og gode assistenter. Jeg bor i Indre Østfold, sammen med mamma og lillebror. Jeg har en stor familie, som jeg er veldig glad i, og som jeg liker å være sammen med. Jeg går på skole og der har jeg mange gode venner og fine lærere. Jeg elsker å bade, og er på Østfoldbadet hver helg, så det er viktig at du er glad i vann og blir med meg dit.  

Hverdagen min er variert, og ingen dag er lik. Noen dager er det full fart og stormende jubel, mens andre dager trenger jeg at det er rolig rundt meg. Det vil si at du bør være god på å både henge med meg på kule ting, samtidig som du må være god på å romme og gi omsorg når jeg trenger det. Jeg er skikkelig ungdom og liker høy musikk, raske biler og kule klær. Jeg har masse humor når du blir kjent med meg og forstår mye mer enn du tror. 

Jeg vil ha aktive og ungdommelige assistenter, liker du å strikke og slappe av er vi nok ingen match. 

Du kan ikke være allergisk mot pelsdyr, da vi har katter og hybelkaniner! 

Kvalifikasjoner: 

  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
  • Førerkort klasse B. 

Personlige egenskaper: 

  • Rolig og ansvarsbevisst.
  • Løsningsorientert og fleksibel. 
  • God humor, og kan være med på litt «hyss». 
  • Kunne gi store gode bamseklemmer! 

Vi tilbyr:

  • God opplæring, og veiledning.
  • Et godt arbeidsmiljø.
  • Hyppige personalmøter, kursing og faglig påfyll.
  • Tariffavtale.


Send inn en søknad da så ser vi om vi passer sammen. BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen