Sosial mann søk BPA assistenter

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Rogaland

Arbeidssted:
Sandnes

Ansettelsesnivå:
Deltid 50-80%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Prima Assistanse avd. Rogaland

E-post:
rogaland@prima-assistanse.no

Telefon:
46433366

Beklager, denne stillingen utløp den 27.11.2022.

Hvem er jeg? 

Jeg er en mann på 25 år og trenger mine assistenter 24/7. Jeg er på jakt etter flere assistenter som kan bistå meg i hverdagen. Jeg bor i Sandnes. Jeg er en sosial person og liker å tilbringe tid med venner, og vurderer studier neste år. Er interessert i både film og serie, uavhengig om det er skrekk, komedie eller noe imellom. Finner også stor glede i å være kreativ, digitalt på dataen, ved å lage logoer eller illustrasjoner for å nevne noe. Kunne også tenkt meg og prøvd ut 3D-printing - så har du interesse for dette, vil vi fort finne tonen. 

 Jeg søker nå etter 3-4 assistenter i 50-80% stilling, men også tilkallingsvikarer. 

 Hva trenger jeg? 

Jeg trenger assistanse hele døgnet og mine assistenter hjelper meg med alle praktiske gjøremål i hverdagen. Arbeidsoppgavene varierer etter mine dagsbehov. Noen dager handler det bare om å klø meg litt på nesen, ta litt notater og lager en sandwich til meg, mens andre dager er innholdsrike og kan innebære skriving av e-post, gjøre ulike ærend, samt gjøre forskjellige oppgaver i leiligheten min. 

Arbeidsoppgaver vil derfor blant annet være: 

 • Personlig stell 
 • Assistanse ved matlaging og handling 
 • Husvask og forefallende arbeid inne og ute 
 • Assistere ved reiser 
 • Assistere ved sosiale aktiviteter 

 Hvem er du? 

Det er viktig at kjemien mellom meg og mine assistenter er bra, så jeg setter pris på om du er omgjengelig og forståelsesfull, men også kan jobbe selvstendig og ha et øye for det som skal gjennomføres. Så er du en positiv, omgjengelig og sosial person syns jeg du skal søke. Til tross for mine utfordringer så lever jeg livet mitt ut til det fulleste, derfor er det viktig for meg at du er løsningsorientert og at vi sammen klarer å se løsninger og ikke utfordringer. 

Når jobber du? 

Du vil jobbe i en fast turnus og jeg trenger noen som kan gå dag, kveld og våken nattevakt. Det er også ønskelig at du kan jobbe hver 4. helg. 

Hvilke krav stiller jeg? 

 • 18 år og plettfri vandel 
 • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig 
 • Du må ha førerkort klasse B 
 • Ikke røyker 

 Hva tilbyr Prima Assistanse? 

 • En meningsfylt jobb som fremmer likestilling 
 • Gode arbeids- og lønnsbetingelser gjennom tariffavtale 
 • Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor 
 • En selvstendig jobb med varierte oppgaver 

Du vil bli formelt ansatt i Prima Assistanse, som vil ha ansvaret for lønn, forsikringer og kurs av ulike slag, men arbeidsplassen blir hjemme hos meg eller der jeg oppholder meg. Jeg blir lederen din i det daglige.  

Jeg ser frem til å høre fra akkurat deg!


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/