Friskus med ALS trenger flere assistenter i hverdagen

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse/Friskus med ALS

Arbeidssted:
Ås

Ansettelsesnivå:
Deltid 48%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
så raskt som mulig/etter avtale

Kontaktperson

Michelle Vinknes Åkerlund

BPA koordinator

E-post:
michelle.akerlund@prima-assistanse.no

Telefon:
91 24 90 93


Jeg er en dame i 60 års alderen som fikk diagnosen ALS for vel et år siden. Som følge av dette har jeg nedsatt balanse og muskelkraft. Jeg har alltid vært aktiv med trening og friluftsliv, og for å fortsette med dette trenger jeg nå hjelp av gode assistenter.

Jeg har godt humør, er lett å samarbeide med og ønsker å gjøre aktiviteter som gir meg livsglede. Det å være på tur i all slags være, ofte på min el-sykkel er noe jeg prioriterer høyt. Jeg er også aktiv på treningsstudio, men må ha følge for å komme meg dit.

Mitt hjelpebehov vil stadig forandre seg med denne sykdommen, så det er viktig at du er selvstendig, ønsker å lære og tør å prøve. Jeg bruker rullator og rullestol, men trenger støtte under forflytning.

Jeg har behov for assistenter som kan jobbe primært dagtid 10:00-16:00, tirsdag, torsdag og fredag i første omgang. Ellers ved behov.

Stillingen krever ingen utdannelse, men du må ha førerkort klasse B og fremvise politiattest ved ansettelse.

Arbeidsoppgaver:

  • Hjelp til påkledning
  • Matlaging
  • Hjelp til forflytning
  • Følge til avtaler og aktiviteter
  • Hverdagslige gjøremål

Personlige egenskaper:

  • Godt humør, positiv og omsorgsfull
  • Praktisk anlagt
  • Glad i å være ute i all slags vær
  • Tålmodig og løsningsorientertBPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen