Hyggelig dame søker flere ansatte

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Rogaland 555

Arbeidssted:
Karmøy

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Beklager, denne stillingen utløp den 01.12.2022.

Vi søker nå stødige og pliktoppfyllende mennesker som ønsker å bidra med positivt engasjement i livet til en glad dame på 49 år.

Om henne:

Denne hyggelige fruen er bosatt på fastlands-Karmøy i egen bolig. En dame som elsker utflukter og turer i bilen sin. Enten om det er for å dra på en konsert eller bare for å lufte hodet, så er kjøreturer en hyggelig aktivitet i hennes øyne. Hun er veldig glad i strikking, noe hun fort setter i gang med mens en sitter og ser på TV. Ellers står også musikk høyt i kurs for denne sosiale damen med det gode humøret.

 

Om stillingen: 

Vi søker tilkallingsvikarer med mulighet for fast ansettelse.

Du må kunne arbeide selvstendig og være tilpasningsdyktig. Hun klarer mye selv, men er avhengig av assistanse i form av veiledning og motivasjon. Hun ønsker løsningsorienterte og kreative mennesker som kan være en god støtte, som ser løsninger fremfor utfordringer. Som BPA-assistent jobber du turnus, inkludert arbeid på dag, kveld og natt. Dette kan tilpasses hver enkelt søker og det er muligheter for å kombinere stillingen med annen jobb.

Prima Assistanse blir din arbeidsgiver, mens opplæring og oppfølging gis pårørende.

 

Arbeidsoppgaver:

·        Veiledning og støtte

·        Følge på aktiviteter

·        Praktiske oppgaver i hjemmet

·        Utføre daglige rutiner og oppgaver

·        Bidra til godt liv

·        Bidra til aktiviteter og sosialt

Personlige egenskaper:

·        Ansvarsfull, fleksibel, trygg og selvstendig i arbeid

·        Tålmodighet

·        Raushet

·        Personlig egnethet og kjemi blir vektlagt

Kvalifikasjoner:

·        Plettfri vandel

·        Førerkort: Klasse B

·        Gode norskkunnskaper

Prima Assistanse tilbyr:

·        En meningsfylt jobb som fremmer likestilling

·        Gode arbeids- og lønnsbetingelser gjennom tariffavtale

·        Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor

·        En selvstendig jobb med varierte oppgaver.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/