Er du min nye superassistent?

Stillingstittel:
Tilkallingsassistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Bergen

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Erlend L. Børstein

BPA-koordinator

E-post:
erlend@prima-assistanse.no

Jeg er en aktiv og glad gutt på 7 år som søker en superassistent som kan hjelpe meg i hverdagen. Jeg er utviklingshemmet uten verbalt språk, men gjør meg forstått hvis du er litt tålmodig. Jeg trenger kontinuerlig tilsyn. Jeg bor sammen med mamma, pappa og mine to søstre i Ytre Arna.

Jeg er veldig glad i sang og musikk og jeg elsker å være ute å leke. Det å kunne dra i terapibadet er noe av det kjekkeste jeg vet. Så du må være like glad i å bade i vann som jeg er.

Jeg ser etter en som kan jobbe morgenvakter fra kl 06.50-10.00, ettermiddagsvakter fra kl 16.15-20.00, og enkelte helgevakter ved behov.

Selv om jeg liker å ha det gøy har jeg også behov for hjelp til dagligdagse ting som gjør at jeg kan leve en så normal hverdag som mulig, det er ting som personlig stell og måltider (alt dette vil du få opplæring i). Du må også kunne gjøre husarbeid når det trengs.

 

 Også syns mine foreldre det er viktig at du er:

·       Pålitelig

·       Punktlig

·       Lærevillig

·       Tålmodig

·       Fleksibel

·       Har gode kommunikasjonsevner


Krav til stillingen:

·       Du må ha plettfri vandel

·       Snakke flytende norsk

·       Du må kunne jobbe under høytider og helligdager.

·       Det er en fordel om du har lappen og bil, men ikke et krav.


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Søk på denne stillingen