Assistent søkes

Stillingstittel:
Deltid

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Voss

Ansettelsesnivå:
Deltid 10-80%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA-koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

Liker du varierte arbeidsoppgaver med mennesker?


Hos meg vil du få en variert hverdag, hvor noen dager er rolige hjemme og andre er fylt med aktiviteter. Det vil være praktiske oppgaver i og utenfor hjemmet. I denne jobben vil du få mulighet til å bli en del av et svært godt arbeidsmiljø.

Vi ser etter deg som kan jobbe i en fast stilling med arbeid hver tredje helg (fre-lør-søn eller lør-søn), men også deg som kan jobbe dagvakter og kveldsvakter (kl. 08.00-15.00 og kl. 15.00-23.00). Det er ledig opp til 80% stilling så skriv gjerne i din søknad hvilke stillingsprosent du er interessert i.

Denne jobben passer for deg som ønsker å kombinere jobb og studier eller ønsker en helgestilling i tillegg til eksisterende arbeid. Vi ser også etter deg som kan jobbe som tilkallingsvikar.


Jeg gleder meg til å høre fra deg!


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen