Mann fra Stavanger søker assistenter

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Rogaland

Arbeidssted:
Stavanger

Ansettelsesnivå:
Deltid 25 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Kontaktperson

Prima Assistanse avd. Rogaland

E-post:
rogaland@prima-assistanse.no

Telefon:
46433366

Mann søker personlig assistent

Jeg er en mann i tjueårene som bor i Stavanger, og har behov for assistanse til studier og fritid. Jeg er avhengig av rullestol og trenger noen til å være ekstra armer og ben for meg. Jeg trenger noen til å følge meg til forelesninger, skrive notater, hjelp til personlig hygiene, kinobesøk og spise ute osv. Du må helst være i 20-årene og manuelt førerkort er et krav.

Arbeidstider:

Variable tider gjennom uken. 10-15 timer i uken.

Det er en fordel med kandidater som kan ta ekstravakter dag og kveld ved behov.

Vi tilbyr:

  • En meningsfull jobb som fremmer likestilling
  • Gode arbeids- og lønnsbetingelser
  • Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor

Du vil bli formelt ansatt i Prima Assistanse, som vil ha ansvaret for lønn, forsikringer og kurs av ulike slag, men arbeidsplassen blir hjemme hos meg eller der jeg oppholder meg. Vi ser frem til å høre fra akkurat deg!


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen