Søsken søker BPA-assistenter til Giske

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd Møre og Romsdal (181)

Arbeidssted:
Valderøy

Ansettelsesnivå:
Deltid Ca. 30%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
10.12.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anders Dalseth

Leder

E-post:
anders.dalseth@prima-assistanse.no

Telefon:
99500382

Er du initiativrik, leken og liker å være sammen med barn/tenåringer? Er du i tillegg ansvarsfull og tålmodig, har vi kanskje jobb til deg. 


Vi har tre skjønne og unike barn som er 7, 15 og 17 år. De trenger nå flere BPA-assistenter, som tilkalling og i fast turnus. Vi søker deg som vil aktivisere til lek, fysisk aktivitet, gi oppfølging og delta i dagligdagse gjøremål som stell og måltider. Du jobber sammen med foreldre eller en annen assistent. Liker du Kaptein Sabeltann og tull og tøys, er du ekstra godt rustet til å motivere barna til aktivitet.

 

Dag- og kveldsvakter 

I helger og ferier ønsker vi noen som kan jobbe dagvakter, ca 5-7 timer per dag. 

På hverdager er det vakter på ettermiddag kl 14-18 og kvelder kl 19:30-21:30. Det er full mulighet for å søke selv om du ikke kan på alle de ulike tidspunktene.  


Krav til kompetanse

Du snakker flytende norsk. Helst har du også førerkort.  

Barna bruker alternativ og supplerende kommunikasjon (tegn til tale, snap core, roll talk). Det er ikke et absolutt krav, men en stor fordel hvis du har kunnskap og erfaring med dette.

Plettfri politiattest må fremlegges. 

Ansettelse: 

Fortløpende


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen