Assistenter søkes til mann i Stavanger

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Rogaland

Arbeidssted:
Stavanger

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er ikke lenger aktiv

Ønsket oppstart
Etter avtale

Beklager, denne stillingen er lukket og det er ikke lenger mulig å søke på den.

Aktiv mann i rullestol trenger assistenter som kan hjelpe med diverse husholdnings oppgaver, renhold, handling, og litt personlig stell, i form av negleklipp etc.  

Det er en fordel, men ikke absolutt nødvendig at assistenten har bil. 

Jeg er generelt opptatt av at assistent skal føle seg trygg på oppgavene sine, og vil vil heller at assistent skal spørre en gang ekstra, hvis man er usikker. 

Enn at man risikerer å gjøre feil.


Jeg trenger også noen som kan hjelpe til under reiser, da jeg er med og spiller Rugby (med rullestol), så er jo det viktigste at assistenten kan ta i et tak, og hjelpe med å flytte stol, 

Her er det jo veldig ønskelig at assistenten har stor bil, da det gjør det lettere å transportere rugby stolen. 

Selvfølgelig kan jeg ha samme assistent til flere oppgaver, hvis ,vi finner en kandidat, som er veldig allsidig.

·       En meningsfull jobb som fremmer likestilling

·       Gode arbeids- og lønnsbetingelser

·       Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor

 

Du vil bli formelt ansatt i Prima Assistanse, som vil ha ansvaret for lønn, forsikringer og kurs av ulike slag, men arbeidsplassen blir hjemme hos meg eller der jeg oppholder meg. 

Vi ser frem til å høre fra akkurat deg!

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/