Assistent til mannlig rullestolbruker

Stillingstittel
BPA assistent

Arbeidsgiver
Abri Dialogue

Arbeidssted
Stavanger

Ansettelsesnivå
Deltid

Stillingstype
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Beklager, denne stillingen utløp den 28.01.2023.

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

For mer informasjon: https://www.abridialogue.no/


Jeg er mann i 40-årene, som er bosatt i Stavanger. Jeg er BLODFAN av Oilers og veldig glad i mat, så jeg setter pris på om du er flink og god til å lage mat.

Jeg er veldig lidenskapelig opptatt av ishockey, innebandy og samler på filmer/serier.

Jeg trenger flere BPA assistenter som kan jobbe som tilkallings-assistenter ved sykdom og ferie. Trenger for tiden flere nye assistenter så det vil bli nok jobb fremover. STOR fordel om man er blodfan av Oilers. Da mye av jobben kommer til å bestå av å være med på kamper, og reise på enkelte bortekamper. Det vil bli opptil 2-3 kamper i uka når sesongen starter.


Viktig at du skriver litt om deg selv som person,  personlig søknad vil bli prioritert. Beskriv eventuelle interesser og hvorfor du ønsker jobben.


 Arbeidstid:

Dag- og kveldstid ukedager og helg.

 Arbeidsoppgaver:

Jeg trenger hjelp til praktisk bistand som bl.a. Handling, matlaging, husarbeid, følging til hockey kamper, innebandy trening, reising og personlig hygiene.

 Kvalifikasjoner:

Jobben krever ingen utdanning men du må være:

-Selvstendig

-Pliktoppfyllende

-Punktlig

-Kunne flytende norsk, engelsk, svensk eller dansk.

-Like å jobbe med mennesker og bry deg om andre.


Det er påbudt med norskkurs i Stavanger kommune, så om du bare snakker engelsk må du gå norskkurset.

Høres dette ut som noe for deg? Da håpe jeg å høre fra deg!