Brenner du for bærekraftig endring? Vil du jobbe i grenselandet mellom software og fysiske maskiner?

Stillingstittel
Utviklingsingeniør

Arbeidsgiver
SoilSteam

Arbeidssted
Stokke

Ansettelsesnivå
Heltid

Stillingstype
Fast stilling

Søknadsfrist:
12.04.2023

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

CEO

Telefon
960 02 302 / 906 03 018

Ønsker du å være med å utgjøre en forskjell og bidra til bærekraftig utnyttelse av matjorden vår? Vil du jobbe med spennende og avansert teknologi i et voksende selskap med høye ambisjoner? Da burde du lese videre!

SoilSteam vet at vi kan gjøre en reell forskjell for fremtidig jordbruk og jordproduksjon. Som utviklingsingeniør vil du jobbe med programmering, automatisering og PLS systemer i grenselandet mellom software og fysiske maskiner. Du vil bli del av et engasjerte team som brenner for å gjøre en forskjell.

Om stillingen

Vi trenger en smart hjerne til å hjelpe oss med å videreutvikle og automatisere våre maskiner. Dette er store maskiner for damping av jord med sensorer, motorer, aktuatorer og avansert styring og kontroll. Arbeidet vil inkludere alt som er knyttet til styring, kontroll og monitorering av maskinene og omfatter arkitekturvalg, design, komponentvalg, programmering, testing og dokumentasjon for serieproduksjon. Du vil være hands-on med bygging og uttesting av våre prototyper med varierte oppgaver helt fra design til ferdigstillelse.

Hva skal til for å lykkes hos oss?

For å lykkes og trives i rollen som utviklingsingeniør må du ha høyere teknisk utdanning, gjerne innen robotikk, automasjon eller elektro. Det er en fordel om du har erfaring fra programmering og elektriske forbindelser, samt kjennskap til PLS systemer, hydraulikk, pneumatikk, elektro og motorstyring. Slik erfaring er derimot ikke et krav, og nyutdannede kan også være aktuelle. Gode engelskkunnskaper skriftlig og muntlig vil også vektlegges.

Vi ser etter deg som er effektiv, har stå på vilje og ikke redd for å bidra i ulike oppgaver. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og oppfordrer kvinner til å søke på stillingen.

Hva kan vi tilby deg?

  • Å bli med på en veldig spennende utvikling av et selskap som skal vokse mye og som har høye ambisjoner
  • Å jobbe med viktige oppgaver som kan bidra til bærekraftig utnyttelse av matjorden vår
  • Å jobbe med avansert og spennende teknologi
  • Varierte og spennende oppgaver med stor grad av mulighet til å forme egen stilling
  • Bli del av en gjeng med entusiastiske medarbeidere som har det gøy på jobb
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser
  • Deltagelse i bedriftens aksjekjøpsprogram for ansatte

Om arbeidsgiveren

Verden er i ferd med å ødelegge matjorden vår. Vi ønsker å gjøre noe med dette. SoilSteam utvikler og selger avanserte maskiner for rensing av matjord uten bruk av giftige kjemikalier. Dette er med på å gi bøndene gode alternativer til sprøyting, og gir deponi- og anleggsbransjen muliget til å gjennbruke titusenvis av tonn med god matjord vært år. Vi er nå 15 ansatte, vi vokser, og vi holder til på Borgeskogen ved E18 i Sandefjord.

Søk på denne stillingen

Vær oppmerksom på at vi kan sende e-poster og kalenderinvitasjoner til adressen du oppgir