Er du vår nye mekaniker i Haugesund?

Stillingstittel
Mekaniker

Arbeidsgiver
Haugesund

Arbeidssted
Haugesund

Ansettelsesnivå
Heltid

Stillingstype
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Avdelingsleder

E-post
frank.hesjedal@cramo.com

Telefon
40606404

Utleiebransjen er i endring og Cramo er med å forme den. Vi fokuserer på kundene og deres behov. Det klarer vi bare når de ansatte er med på laget og brenner sterkt for utvikling, samarbeid og forbedringer. Nå er vi på jakt etter en strukturert mekaniker med et øye for gode løsninger.

Send oss en søknad og bli med på laget!

Arbeidsoppgaver

Som mekaniker i Cramo vil du oppleve at arbeidshverdagen er svært varierende og spennende. Du vil gjennomføre periodisk service, feilsøking og reparasjoner på vår maskinpark for å nevne noe. Du vil også være noe ute hos kunde for å løse utfordringer og problemer som oppstår på byggeplass. Cramo har en moderne utstyrspark med kjente maskinleverandørermerker (Volvo, Jlg, Genie, Manitou, Kubota, Dino, Atlas Copco++). Du vil få mye ansvar og varierte arbeidsoppgaver, hvor du i stor grad kan styre egen arbeidsdag

Ønsket kompetanse

Du har fagbrev – eller lang erfaring som kompenserer for dette. Du har erfaring med reparasjoner på maskiner som brukes innen bygg-/anlegg-/ og industri. Du kan være anleggsmekaniker eller landbruksmekaniker eller du har jobbet med tunge kjøretøy. Det er et krav at du behersker norsk, muntlig og skriftlig.

Som mekaniker trenger du førerkort, og gjerne for tilhenger. Det er fint om du har truckførerbevis eller traverskran bevis, men dette er ikke noe krav. Vi benytter oss av ulike IT-verktøy i det daglige, og du bør også være trygg på dette området.

Personlige egenskaper

Du trives med å kommunisere med mennesker i ulike miljøer og situasjoner, både kolleger, kunder og andre samarbeidspartnere. Du er løsningsorientert, jobber strukturert og legger mye stolthet i jobben. Du liker å arbeide selvstendig og trives med å planlegge egen arbeidsdag. Noen ganger jobber du i team, andre ganger alene. Du behersker begge deler.

Vi tilbyr

Er du den vi søker kan vi tilby en variert arbeidsdag med utfordrende oppgaver, godt arbeidsmiljø, egen servicebil og nødvendig opplæring. Cramo som arbeidsgiver er opptatt av at du skal ha det bra på jobb. Vi ønsker at du skal få mulighet til å vokse og utvikle deg i tiden mens du jobber her, og dette bør også være et ønske fra din side. Vi legger til rette for at du skal ha en fin balanse mellom jobb og privatliv, og tilbyr derfor våre ansatte gode forsikringsordninger, tilskudd til treningsavgift og en årlig bonusordning for å nevne noe. Vi ønsker at våre ansatte skal speile samfunnet, og mangfold og inkludering er derfor noe vi jobber med kontinuerlig. Alle ansatte kan hvert år benytte seg av en 1 betalt frivillighetsdag, hvor man jobber for en non profit organisasjon. Dette er èn av våre måter å gi noe tilbake til samfunnet.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Frank Hesjedal på telefon 406 06 404 eller avdelingsleder Verksted Vest Krister Holmelid på telefon 952 91 352

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende for intervju.

Søk på denne stillingen

Vær oppmerksom på at vi kan sende e-poster og kalenderinvitasjoner til adressen du oppgir